Pomladak DVD-a Sarvaš okitio se drugim mjestom

29. 8. 2012.

1346240515_img_4516

Prije točno 13 mjeseci kada je osnovan DVD Sarvaš malo tko je vjerovao da ćemo kao vatrogasno društvo uspjeti, a pogotovo u ovako kratkom vremenu. Zbog velikog truda i zalaganja u radu sa mladeži,osvojeno je drugo mjesto vatrogasnog pomlatka na IV kupu HVZ,u Kladarama.

Pomladak DVD-a Sarvaš okitio se drugim mjestom

Za svoj rad i trud naša vatrogasna mladež zasluženo je dobila priliku da bude sudionik 17 Kampa u Fažani.

Za odlazak u Fažanu zapovjednik Boris Banjan JVPV Osijek ustupio nam je vatrogasni kombi s kojim smo prevezli naše najmlađe vatrogasce.

Ovom prilikom bi zahvalili tvrtki Opeka Osijek koji je sponzor našoj mladeži.

Isto tako izdvojili bi da smo u ovoj godini dobili od Grada prostor starog vrtića kojeg smo vlastitim snagama uredili uz pomoć donacije tvrtke Lođa i gosp. Veg Josipa iz Australije.

Volje i motivacije za rad nam ne fali, jedino što su nam potrebna financijska sredstva kako bi mogli pokriti osnovne potrebe za rad vatrogasnog društva. Ovom prilikom pozvao bih sve pravne i fizičke osobe da nam pomognu u ostvarivanju zajedničkih ciljeva koji su prirodne i humane naravi. U prvom redu da pružimo svakom građaninu jednaku sigurnost, a mlade da maknemo s ulica i pošasti suvremenog društva.

Pomoći nam možete uplatom na: ŽIRO RAČUN KOD ZABA: 1102233720

Osim financijskih sredstava potreban nam je i iventar(ormari, police, računalo, printer i drugo) kako bi mogli uredit nutrašnjost DVD-a, i obavljati svakodnevne obveze vatrogasnog društva.